Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:رئیس‌جمهور تاکید کرد: برخی از کشورهای اروپایی، بدهکاری تاریخی به یهودی دارد که ما به آن کار نداریم ولی ملت یهود هم به ما بدهکار است. ما ایرانیان منجی یهود در بابل بودیم. آنها مدیون ما بودند.
به گزارش خرداد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر امروز در نشست خبری مشترک با صدراعظم اتریش گفت: جناب آقای صدراعظم، جناب آقای کورتز از مهمان‌نوازی جنابعالی، دولت اتریش و مردم بسیار خوب این سرزمین تشکر و سپاسگذاری می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مذاکرات بسیار مفیدی را ما با یکدیگر داشتیم که درخصوص مسائل مختلف دوجانبه، برجام و مسائل منطقه‌ای بود.

اراده ایران و اتریش ادامه تبادلات تجاری، علمی و فرهنگی است

وی با اشاره به مذاکرات طرفین اظهار داشت: اراده دو کشور ایران و اتریش بر این است که تبادلات تجاری، اقتصادی، علمی، فرهنگی و توریستی را بتوانیم ادامه بدهیم و در زمینه مسائل مالی و بانکی بتوانیم راه‌حل مناسبی را پیدا کنیم تا لطمه‌ای بر روند روابط اقتصادی و تجاری ما نخورد.

رئیس دولت تدبیر و امید ادامه داد: این اراده در مذاکرات خصوصی و عمومی دوجانبه عمومی را شاهد بودیم. امیدوارم در سال ۲۰۱۸ نیز مانند سال ۲۰۱۷ و حتی بیشتر از آن، این روابط را ادامه بدهیم. این مسئله، وابسته به تلاش‌های دو دولت است که امیدواریم هر دو طرف در این زمینه موفق باشیم.

نظرات ایران و اتریش در زمینه برجام یکی است

روحانی با اشاره به نشست عصر امروز خود با تجار و کارآفرینانان ایرانی و اتریشی تصریح کرد: همچنین بعد از ظهر در فروم اقتصادی با کارآفرینانان و تجار دو کشور دیدار داریم که امیدوارم بخش‌های خصوصی ما توسعه روابط داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه نظرات ایران و اتریش در زمینه برجام یکی است، خاطرنشان کرد: برجام یک دستاورد مفید برای همه بوده و نتیجه منطق، گفت‌وگو و دیپلماسی در طول ماه‌ها تلاش است که عمدتا به میزبانی اتریش و سوئیس بوده است.

تا زمانی در برجام باقی می‌مانیم که از منافع آن برخودار شویم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه امروز هر دو کشور موافق هستیم که این توافق باقی بماند، ابراز داشت: هم نظر هستیم کار امریکا خلاف قانون، مقررات بین‌المللی و برخلاف منافع امریکا است و خروج امریکا به نفع هیچ کشور نیست و حتی یکی، دو کشور که از امریکا حمایت می‌کنند، این کار به نفع آنها هم نیست.

روحانی افزود: به وضوح به طرف اتریشی گفتیم که بقای ما در این توافق تا زمانی است که از منافع آن برخودار باشیم. ما از تبعات مثبت و منفی این توافق خبرداریم ولی مردم ما راه‌حل خود را براساس مصالح و منافع خود انتخاب می‌کنند و دولت ایران به عنوان نماینده مردم براساس نظر مردم عمل می‌کند.

داعش را علیرغم حمایت امریکا و اسرائیل شکست دادیم

وی یمن را یکی دیگر از موضوعات مورد رایزنی میان خود و صدراعظم اتریش برشمرد و بیان کرد: گفت‌وگوهایی خوبی درخصوص مسائل منطقه و آنچه در یمن وجود دارد، کارهای نوع‌دوستانه همه کشورها و همکاری‌‌های ایران و اروپا کردیم. ما هم‌اکنون درباره یمن با چهار کشور اروپایی در حال مذاکره هستیم و علاقه‌مند هستیم مردم یمن از این فشار آزاد شوند. راه‌حل آن، این است که کمک به عربستان کمک نشود و عربستان احساس کند راهی جز صلح پیشرو ندارد و از طریق نظامی مسئله یمن حل و فصل نمی‌شود.

رئیس شورای عالی امنیت ملی سوریه با اشاره به بحران سوریه یادآور شد: ما درباره سوریه گفت‌وگو کردیم. روند آستانه که توسط ایران، روسیه و ترکیه درباره سوریه ادامه می‌یابد. هدف عمده ما در سوریه ضربه زدن به داعش و تروریست‌ها بوده است. ما در قدم اول موفق بودیم و علیرغم حمایت امریکا و اسرائیل از داعش، آنها را شکست دادیم.

ملت یهود به ما بدهکار است

روحانی اضافه کرد: امروز هم در کنار ملت و دولت سوریه راه‌مان را ادامه می‌دهیم تا هم تروریست‌ها شکست بخورند و هم حامیان آنها از جمله اسرائیل مایوس شوند.

وی به نجات یهودیان توسط کوروش کبیر اشاره کرد و گفت: برخی از کشورهای اروپایی، بدهکاری تاریخی به یهودی دارد که ما به آن کار نداریم ولی ملت یهود هم به ما بدهکار است. ما ایرانیان منجی یهود در بابل بودیم. آنها مدیون ما بودند اما صیهونیست‌ها به عنوان یک گروه اشغالگر و ظالم هستند که به مردم فلسطین ظلم می‌کنند، مردم غزه را تحت محاصره قرار داده‌اند، از داعش حمایت می‌کنند و زخمی‌های داعش را مداوا می‌کنند.

رئیس دولت دوازدهم با تاکید بر اینکه نقش اسرائیل مخرب است، اظهار داشت: هدف نهایی ایران و اتریش واحد است و آن، امنیت و صلح در منطقه حساس خاورمیانه است. در پایان از دولت و مقامات اتریش به خاطر پذیرایی و استقبال بسیار گرم‌شان تشکر می‌کنم و امیدوارم روابط دو کشور رو به صلح باشد.


برچسب ها: روحانی ، یهود ، صدراعظم اتریش

منبع: خرداد

کلیدواژه: روحانی یهود صدراعظم اتریش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۱۶۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست

تردد آسیب‌زای ماشین‌های سنگین از زیر پل تاریخی محمدحسن خان بابل که طبق مصوبه شورای ترافیک ممنوع و تخلف به شمار می‌رود، به دلیل بی‌توجهی مسئولان شهری و میراثی شهرستان بابل، دوباره از سوی رانندگان متخلف از سر گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی 300 ساله محمد حسن خان که دوباره جریان گرفته، کار را به جایی رساند که میراث دوستان و گردشگران بومی و غیربومی علاقمند به نماد تاریخی شهر بابل می‌گویند چرا کسی به فکر این بنای تاریخی در حال تخریب نیست.

 برای چندمین بار پیاپی در یک سال اخیر رانندگان خودروهای سنگین با کنار زدن سازه‌های آهنی و بتنی (نیوجرسی) که در زیر این پل تاریخی جانمایی شده بود، تردد خودروهای سنگین از زیر این پل را از سر گرفتند.

این ترددها به حدی نگران کننده شده که صدای اعتراض دوستدران میراث فرهنگی در حال بازدید از این بنای تاریخی را هم در آورده است.

 

.

 

پیشتر و در دی ماه سال گذشته خبرگزاری تسنیم گزارشی را با عنوان "ماشین‌های سنگین بلای جان پل تاریخی بابل شده‌اند" منتشر کرد.

در آن گزارش مهران فلاح؛ رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل به خبرنگار تسنیم گفت: همه ما نسبت به وضعیت فعلی پل تاریخی محمدحسن خان نگران هستیم.

فلاح با تاکید بر اینکه تردد خودروهای سنگین از زیر پل ممنوع است، افزود: نیوجرسی‌هایی به عنوان مانع زیر طاق‌چشمه‌ها بر سر راه خودروها قرار داده شده، اما متاسفانه برخی افراد سودجو به این مهم توجه نمی‌کنند و با کنارزدن نیوجرسی‌ها به تردد از زیر پل اقدام می‌کنند، برای همین باید با تصویب یک قانون به طور جدی به این مسئله ورود کرد و مانع تردد آنها شد.

حمیدرضا قربانیا دلاور؛ رئیس شورای شهر بابل نیز دراین‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: بارها گفته‌ام که تنها راه برون‌رفت از این مشکل چندین ساله و مهم و نگران‌کننده این است که از ظرفیت و فرصت خدادادیِ رودخانه بابلرود و پل تاریخی آن باید به عنوان یک فرصت گردشگری استفاده کنیم. ما با تمام توان به دنبال جذب سرمایه‌گذار داخلی هستیم تا از این فرصت برای جذب گردشگر استفاده کنیم.

با این همه به نظر می‌رسد هنوز اهتمام جدی از سوی مسئولان شهر بابل و استان مازندران برای جلوگیری از تردد خودروهای سنگین از زیر پل صورت نگرفته و قرار دادن نیوجرسی در زیر پل هم به عنوان یک اقدام موقت نتوانسته مانع تردد خودروهای متخلف شود. 

به گزارش تسنیم، شورای ترافیک شهرستان بابل در 26 دی ماه 1400 مصوب کرد که تردد خودروهای سنگین از زیر این پل تاریخی ممنوع است، اما از آن تاریخ تاکنون چندین بار این مصوبه نقض و تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی محمد حسن خان از سر گرفته شده است.

نیوجرسی‌ها یا همان سازه‌های آهنی و بتنی که به منظور جلوگیری از تردد ماشین های سنگین در زیر این پل تاریخی مستقر می‌شود، به گونه‌ای است که رانندگان می توانند آن را با ماشین جا به جا کرده و از زیر پل عبور کنند.

در روزهای اخیر نیز تردد خودروهای سنگین در زیر این پل تاریخی از سر گرفته شده و واکنش و نگرانی میراث دوستان را به دنبال داشته است.

این پُل تاریخی که از گذشته های دور شهر بابل را به جنوب این شهرستان در بخش بندپی شرقی، بندپی غربی و گتاب متصل می‌کرد و در یک مقطعی از تاریخ، عبور احشام از روی آن انجام می‌شد. چند سال پیش میراث فرهنگی با قرار دادن نمادی از تندیس کوچ دامداران روی این پُل فضایی ایجاد کرد که عملا امکان تردد وسایل نقلیه و احشام از روی آن ناممکن شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • نزدیکی به ناتو در دستورکار کشورهای بی‌طرف اروپا
  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • ویژگی‌های ژئوپلیتیکی کشورهای شیخ‌نشین؛ از اختلافات پیچیده سرزمینی تا همگرایی در ساختارهای اجتماعی ـ تاریخی
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • وزیر خارجه اتریش: قصد پیوستن به ناتو را نداریم
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی